Home
Algemene info
-Geografie
-Klimaat
-Geschiedenis
-Transport
-Praktisch
Ontspanning
-Bezienswaardig
-Excursies
-Watersporten
Hotels
Vliegtickets
Promoties
Links


Aangepast zoekenTaba: Woestijnsafari
Woestijnsafari:

Woestijnsafari's zijn er in alle vormen en maten, gaande van de dagelijkse jeepsafari's naar de Coloured Canyon of een oase, over wandelsafari's door het Sina´ gebergte tot meerdaagse kameelsafari's over het ganse schiereiland. Bij je keuze moet je je afvragen wat voor jou het meest van belang is: Prijs, comfort, onbetreden paden, fysieke inspanning ... al deze zaken verschillen van safari tot safari dus zorg dat je vooraf goed ge´nformeerd bent over al deze aspecten.

Sina´ woestijn

Bij alle woestijnsafari's heb je zeker nood aan een goede gids met kennis van zaken over het terrein en de weersomstandigheden. Meestal zal dit een Bedouinengids zijn en aangezien deze van kinds af aan opgroeien in de woestijn ben je bij hen meestal in zeer goede handen. Om het meeste uit je safarin te halen zal je toch echt enkele nachten in de woestijn moeten doorbrengen, ver weg van de beschaving, en hoe kan dit beter dan in een bedouinententje?

Alle safari's passeren langs verschillende oases, bronnen en dadelpalmtuinen, wat gegarandeerd mooie herinneringen en nog mooiere foto's oplevert. Geen enkel verblijf op het Sina´ schiereiland is volledig zonder meerdaagse woestijnsafari, dit is gewoon een must!

Terug naar bezienswaardigheden