Home
Algemene info
-Geografie
-Klimaat
-Geschiedenis
-Transport
-Praktisch
Ontspanning
-Bezienswaardig
-Excursies
-Watersporten
Hotels
Vliegtickets
Promoties
Links


Aangepast zoekenTaba: Vliegtuigtickets
Vliegtuigtickets naar Taba

Er is gedurende de hele zomer dagelijks wel een chartervlucht vanuit BelgiŽ of Nederland naar Taba. Indien er daar geen plek meer op is kan je ook een zitje boeken op ťťn van de vele dagelijkse chartervluchten naar Sharm el Sheikh en daar een bus of taxi te nemen naar Taba, minder dan twee uur rijden. De prijs van vliegtuigtickets voor deze vluchten is voornamelijk afhankelijk van het seizoen waarin je wenst af te reizen. In het toeristisch hoogseizoen, waar alle schoolvakanties onder vallen, kan de prijs oplopen tot meer dan 500 euro, maar in het laagseizoen kan je soms zelfs voor minder dan 50 euro enkel naar Sharm el Sheikh vliegen.

Alle grote reisorganisaties hebben chartervluchten naar Taba en Sharm el Sheikh en het loont de moeite om ze allemaal te bekijken vooraleer te boeken aangezien er soms grote prijsverschillen zijn. Ook de luchthaven van vertrek kan een invloed hebben op de prijs. In het hoogseizoen zijn er veel chartervluchten vanop kleine regionale luchthavens en deze kunnen zowel zeer handig als voordelig zijn.

  • BelgiŽ
    • Jetairfly: (Het voormalige TUI-Airlines) Dit is de belangrijkste chartervlucht maatschappij in BelgiŽ die voornamelijk voor de TUI touroperators vliegt. Bij zal u zeker goedkope vliegtuigticketten naar Taba vinden!
  • Nederland
    • Transavia: De belangrijkste chartervlucht maatschappij van Nederland. Bij heeft op dit ogenblik nog geen rechtstreekse vluchten naar Taba, maar dat zou in de zeer nabije toekomst moeten veranderen. Uiteraard zijn er wel vliegtuigtickets naar Sharm el Sheikh.
Er zijn tientallen, zoniet honderden, websites waar je de prijzen van de verschillende vliegtuigmaatschappijen kan vergelijken. Deze werken allen op een zeer professionele en betrouwbare manier. Hierboven heb je al verschillende links waar je de mogelijkheid hebt om de prijs van een vliegtuigticket te berekenen, probeer er verschillende uit om zeker te zijn dat je de beste prijs gevonden hebt!