Home
Algemene info
-Geografie
-Klimaat
-Geschiedenis
-Transport
-Praktisch
Ontspanning
-Bezienswaardig
-Excursies
-Watersporten
Hotels
Vliegtickets
Promoties
Links


Aangepast zoekenTaba: Algemeen
Taba:

Taba is de laatste nieuwe hype van de Egyptische toerismeindustrie. Tot voor kort was hier niets waarvoor een doorsnee Europese toerist zou willen betalen, maar de laatste jaren is Taba uitgegroeid tot een evenwichtige en smaakvolle badplaats waar de verschillende nieuwe en moderne hotels met elkaar wedijveren voor de titel van beste en mooiste resort.

Taba Heights

Op dit ogenblik kan je in Taba alles vinden wat je hart begeert, gaande van goedkope souvenirs tot een grote verscheidenheid aan ontspanningsmogelijkheden. Vooral de liefhebbers van watersporten zullen zich geen minuut vervelen in deze vakantiebestemming aan de Rode Zee.

De grootste troef van Taba is waarschijnlijk de nog relatieve onbekendheid van deze badplaats bij het grote publiek, waardoor de toeristenaantallen nog beperkt zijn en de dienstverlening naar de vakantieganger optimaal is. Ook de ongereptheid van de woestijn en de koraalriffen voor de kust zijn een belangrijk pluspunt. Dit alles kan echter snel veranderen zodra de grote massa Taba heeft ontdekt, dus haast je voor dit alles verloren is gegaan!